Välj en sida

Efter en säsongsinledning med oerhörda skönhetsfläckar och på gränsen till bedrövligt passningsspel var det ett helt annat lag som klev ut på isen. Helt plötsligt kuggade det i. Riktigt bra första period där 3-1 efter avslutande klapp klapp spel med mål från Edström var ögongodis.

I andra perioden blev det lite onödigt spännande när Edström drabbades av en felaktig utvisning och Färjestad reducerade. Handen på hjärtat så såg inte något av de två baklängesmålen otagbara ut. Oavsett så gjorde Clang flera svettiga räddningar under matchen. Clang hade en tuff match med få men svåra avslut. Ett för kvällen sylvasst powerplay fixade 4-2 och sen kändes det aldrig riktigt farligt. Inte efter en grym frilägesräddning av Clang vid 4-2 i 2 perioden.

I tredje perioden bjöd Färjestad på ett korkat matchstraff och trots ett genomuselt powerplay i fem minuter säkrade Rögle segern med ytterligare ett mål och 5-2 segern var ett faktum.

Det var ett påkopplat och synkat Rögle som lyftes fram av publiken. Unga hungriga Rögle växer för varje match. Om utvecklingskurvan fortsätter peka uppåt förväntar jag mig krokushockey i vår.