Välj en sida

Efter ändlösa sorger och bedrövelser genom hela säsongen har Rögle hittat sin identitet, sitt spel och lagspel.  Spelarna som ska bära laget har klivit fram ur skuggan. Äntligen! Matchen mot Linköping var långt ifrån perfekt men trendbrotten var flera. Tidigare har Rögle förlorat jämna matcher men nu gjordes det mål på chanserna som gavs och försvarsspelet känns mer strukturerat. Bichel är en jätte och sväljer istid. Lagom elak och kryper under skinnet på motståndarna på ett sätt som vi saknat sedan Seider var i Rögle. Kvaca visade att Rögle har två målvakter som kan kliva in och spika igen.

När Rögle rest sig på nio har även ståplats klivit fram när det behövts. Linus Elfberg eldar på som klackledare som om varje match är borta mot Malmö. En match kvar i grundserien mot ett MoDo som skickade Malmö på semester idag. Matchen är nästan slutsåld redan, otroligt vilket stöd som Rögle får. Nästan alla i publiken har en halsduk eller matchtröja vilket var ovanligt för 10 år sedan. Publiken som stöttat i vått och torrt under många år förtjänar medgång och framgång efter en säsong där ingenting har fungerat.

Det har varit en märklig säsong där flera lag underpresterat.,Oskarshamn tippades högt av experterna men går ett ovisst kval till mötes med ett floppande HV. Örebro satsade högt och hamnade lågt. Rögles säsong känner vi till. Luleå har varit en besvikelse. Malmö har varit lika dåliga som vi vet att de är.

mycket pekar på att Rögle trots allt är klara för slutspel och väl där kan allting hända.. hela säsongen har varit ”allt har k ut h blogg