Välj en sida

I morgon spelar Rögle en av SHL-säsongens allra viktigaste matcher. Det är nu vårt slutspel börjar och jag är ganska säker på att det kommer att pågå hela vägen fram till avslutningen mot Luleå den 10 mars. 16 matcher återstår – åtta hemma och åtta borta – och personligen tror jag att Rögle behöver vinna hälften av dessa för att undvika ett nervdallrande kvalspel.

Det är också nu som vi supportrar kan göra verklig skillnad, både i form av det så viktiga stödet från läktarplats och rent ekonomiskt. Där är varje åskådare i Lindab Arena extremt viktig, och jag vet vad en välfylld Lindab Arena betyder för både spelarna och för klubbens plånbok.

Allt annat än ett fullsatt Lindab Arena i morgon mot Mora tycker jag vore ett underbetyg till oss supportrar. Jag är övertygad om att vi tillsammans kan kraftsamla och se till att arenan är fylld till sista plats. Om alla hjälps åt att sprida budskapet i grönvita kretsar och berättar om hur viktigt det är för både klubb och supportrar med mycket folk på läktaren, hoppas jag att vi tillsammans kan skapa den där magiska stämningen som få andra arenor kan mäta sig med. Så kom igen nu, nu fyller vi banne mig hallen!

Vi vet alla att laget under lång tid inte gjorde den allra bästa reklamen för sig på hemmaplan, men det är faktiskt nya tider nu. Nu känner vi återigen Rögle på hemmaplan, vilket fyra raka segrar i Lindab är ett tydligt kvitto på. Det finns fortfarande många lediga sittplatser, framför allt på sektionerna J, M, N och O.

Köp dina biljetter här: Biljetter till Rögle-Mora