Välj en sida

Efter att ha följt Rögle BK på nära håll i många år har jag länge tyckt att det saknats en supporterblogg som kan skildra laget i våra hjärtan från olika perspektiv. En blogg som är både personlig, seriös och relevant och samtidigt håller en någorlunda hög kvalitet i inläggen.

Det var bakgrunden till att jag startade Röglesnack i höstas och det har varit ett fantastiskt roligt projekt att jobba med. Att få skriva och tycka om det som man kanske brinner allra mest för – ishockey och Rögle BK – är fantastiskt stimulerande. Men precis som varit fallet med tidigare Rögle-bloggar är det även en utmaning för mig att få till både frekvens och uthållighet, när jag samtidigt ska sköta ett reguljärt arbete vid sidan av. Men hittills har bloggen haft 60 000 unika besökare sedan oktober och över 150 000 besök på sidorna. Det är jag trots allt ganska nöjd med.

Jag vet att det finns en hel del supportrar med stora Rögle-hjärtan som både kan skriva och uttrycka åsikter, och jag tror att vi tillsammans skulle kunna skapa en ännu bättre produkt än vad jag mäktar med på egen hand. Om vi kan bli ytterligare skribenter på bloggen, finns det alla möjligheter att få den att växa sig ännu starkare. Tillsammans skulle vi få ett större nätverk och därmed bättre spridning av bloggen, vilket skulle öka förutsättningarna för mer trafik och bättre möjligheter att skapa annonsintäkter. Vi skulle även få en bättre arbetsfördelning och därmed kunna få mer bredd och spets i innehållet.

Därför är jag på jakt efter ett par Rögle-supportrar med både vass penna, ett skarpt intellekt, bra omdöme och inte minst ett stort grönvitt hjärta, som tillsammans med mig kan lyfta Röglesnack till nya höjder. Det är en bonus om du är van vid att arbeta i WordPress-miljö och kanske t o m behärskar viss “programmering”. Finns du där ute?

Är du intresserad av att bli en del av Röglesnack, skicka då ett mejl till mig på jonas@roglesnack.se senast den 30 april.