Välj en sida

Minns ni Scorpions gamla hit ”Wind of Change”?

”Take me to the magic of the momentOn a glory nightWhere the children of tomorrow dream away (dream away)In the wind of change”

För oss som följer Rögle slaviskt träffar stroferna rätt in i hjärtat. Vi har sett en drös spelare försvinna iväg och mycket talar för att vi kommer se fler spelare komma och gå. Den senaste förändringen är att Lasse Johansson fått lämna och att Janne Larsson kommer tillbaka. Gruppdynamiken i laget och på tränarbänken har inte gått i takt även om vi sett tendenser i de senaste matcherna. All förändring innebär att dynamiken förändras, rollerna kastas om. Nu gäller det att få alla spelare och ledare att acceptera sina roller och spela som ett lag.

På spelarsidan ryktas det om att rightaren Logan Day ansluter från AHL. Erfarenheten säger oss att steget över Atlanten kräver anpassning och att vi måste ha tålamod med Logan Day. Just nu är Rögle kort på backsidan men Tony Sund är nog på glid någon annanstans. Ett annat rykte som surrat hela säsongen är att Olofsson inte funnit sig tillrätta och kommer att lånas hem för resten av säsongen. Skulle båda ryktena visa sig stämma är Rögle en guldkandidat på pappret helt plötsligt. Vad Rögle lärt oss under flera år är att lag på pappret är inte mycket värt. Förändringens vindar blåser hårt i Rögle, nu hoppas vi att det blåser medvind.

Photo by Ross Findon on Unsplash