Välj en sida

Thomas di Leva har satt ordspråk mycket av det jag känner. Inför kvällens match mot Linköping känner jag fortfarande en tvekan över vad laget ska prestera på isen.

”Vem ska jag tro på, tro på, tro på när, tro på när allt är så här? Jag hoppas ändå på ett lyckligt slut”

Det har försvunnit spelare till allsvenskan, SHL och utlandet samtidigt som nyckelspelare blivit skadade. Ju sämre förutsättningarna blivit desto bättre har Rögle blivit. Tony Sund har blivit en hackkyckling till den milda grad att allt brahman gör bortses ifrån. Tony Sund är som Linköping, uträknade och bespottade men ändå blir de bättre och bättre. Kan Rögle lyckas vinna mot Linköping ser det lite ljusare ut i vägen mot topp 6 och slutspel. När Rögle siktar mot slutspel och supportrarna tycker att säsongen än så länge varit dålig möte vi ett ängagäng från södra delarna av Skåne som parkerar sist i tabellen. Malmö är både sist i serien och sämst på läktaren. Spelare med karriären bakom sig bär Malmös tröjor. Talanger som har potential att blomma ut hittar andra klubbar istället. Ändå är det ovisst när lagen möts. Det har varit fullsatt en tid tillbaka i derbyt, det är nog värre med torsdagens match mot Linköping. Köp biljett och stötta laget ikväll, en match som är minst så viktig.

Vem ska vi tro på när det är så här?
Jag litar på Abbotts, Janne Larsson, våra målvakter och laget. Jag hoppas trots allt på ett lyckligt slut ikväll, på lördag och av säsongen!