Välj en sida
”Some things in life are badThey can really make you madOther things just make you swear and curseWhen you’re chewing on life’s gristleDon’t grumble, give a whistleAnd this’ll help things turn out for the bestAnd
Always look on the bright side of life”
Matchen mot Brynäs blev en gastkramning och man svor över domarna, suckade över målvaktsspelet och kastades mellan hopp och förtvivlan. Nu blev det ett lyckligt slut till sist, det är bara till att se livet från den ljusa sidan.
Stabiliteten saknas och spelet påminner om en Monty Python sketch i sin absurditet. Rifalk är den enda målvakten ikväll som får godkänt och det är för att han inte spelade…
Att Rögle saknar självförtroende när det går emot syns tydligt däremot är det en fröjd att Janne Larsson är tillbaka med sitt pepp och positiva energi. Trots allt är det en del pusselbitar som trillat rätt i kedjeformationerna och det finns kemi. Fast Powerplay är inte bra. Ingångarna är sönderlästa och tempot går ner, här krävs förbättringar.

Det som var bäst ikväll var nog stödet från publiken som visade känslor samt sjöng fram laget. Kvällens skadeglädje var att Malmö nollades och Sylvegård brände en straff. På tal om Malmö, Brynäs hade fler supportrar på plats än vad Malmö brukar ha. Inte minst fick vi se en överförfriskad Rolf Lassgård på läktaren som stöttade sitt Brynäs. Nästa gång vi ses är på lördag, Strandborg, inför HV hemma.