Välj en sida

Låt oss börja med Taylor Matson som är assisterande kapten i ett hårdsatsande HV71. Det finns spelare som driver vilket lag som helst och Taylor Matson hör till dessa. Igår avgjorde han straffläggningen för HV71 mot Almtuna. Jisses vad jag saknar Taylor Matson!

Några som har det mindre roligt är Alexander Lunsjö och Johan Gustafsson i ett underpresterande Västerås. Balint Horvath som spåddes en lysande karriär gick mest skadad i Tyringe när de låg i hockeyettan och skulle ta nya tag i Lindén istället. Efter sju matcher står Balint registrerad på -7 och det går fortsatt tungt för den tidigare ungerska landslagsspelaren. Inte går det något vidare rent poängmässigt för Ludvig Elvenes i Tingsryd heller. Hans bror Lucas har precis inlett sin andra säsong i AHL och väntar fortfarande på sin NHL debut.

Det är alltid intressant att följa fd spelare i Rögle liksom det är intressant att följa juniorlagen. Igår vann Rögle J20 mot Färjestad med 4-3 efter en tidig 4-0 ledning anförda av förstafemman där Philip Granath, Oskar Johansson och Oliver Tärnström spottar in mål. Idag klockan 12.00 är det match mot Örebro i akademihallen för J20 och det är gratis inträde. En chans att se morgondagens stjärnor i början av deras karriärer.

Matchen som gäller i eftermiddag är Luleå hemma i Catena arena. Det finns ett fåtal biljetter kvar, passa på att knipa någon av de sista biljetterna! Luleå är svårspelade och jobbar hårt över hela isen. En svår match för ett Rögle som inte imponerade mot Skellefteå men ändå lyckades knipa en poäng och var nära att råna Skellefteå på alla tre. Rifalk visade landslagsklass i målet och William Wallinder växer för varje match och fick göra sitt första SHL mål med. Vad kan vi vänta oss i eftermiddag, att det lossnar för trollkarlen Tyler Kelleher?